Sprawozdania środowiskowe 2012

Nadszedł czas składania w urzędzie marszałkowskim sprawozdań z korzystanie ze środowiska za pierwsze półrocze 2012 roku. Także od tego półrocza zdecydowaliśmy się wprowadzić opłaty za korzystanie z naszej aplikacji do sporządzania sprawozdań środowiskowych (co z resztą uprzednio zapowiadaliśmy).
Kto za poprzednie lata zdążył wykonać w serwisie sprawozdanie i je złożył ten lepszy ;) .

Koszt dla firmy, która dokonuje rozliczenia samodzielnie to 50 zł netto za rok sprawozdaniowy (czyli 2 sprawozdania za 2 półrocza jednego roku).

Aplikacja umożliwia tworzenie sprawozdań środowiskowych za lata 2009 – 2012. Osoby zainteresowane sprawozdaniami z korzystania ze środowiska za lata 2006 – 2008 prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Koszt takiego sprawozdania to 50 zł netto za półrocze.

Jednocześnie wprowadzamy tak zwane multikonta ułatwiające wykonywanie sprawozdań środowiskowych firmom księgowym, rachunkowym oraz innym podmiotom wykonującym takie sprawozdania dla swoich klientów. Koszt abonamentu dla takiego multikonta wynosi 500 zł netto za rok sprawozdaniowy (2 sprawozdania za 2 półrocza), przy czym konto jest ograniczone do 100 obsługiwanych firm. W przypadku, gdy obsługiwanych jest więcej aniżeli 100 podmiotów należy założyć kolejne multikonto.

Założyliśmy także konto demonstracyjne. Dostęp do tego konta:
Login: DEMO123 (wielkość liter ma znaczenie)
Hasło: DEMO123 (wielkość liter ma znaczenie)

Mamy nadzieję, że aplikacja spełni Wasze oczekiwania i będziecie zadowoleni ze współpracy z naszą firmą.

Szukane wyrażenia: